Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Novice Črnomelj

Nadaljevali bodo z rekonstrukcijo ulic v Črnomlju

Piše: Občina Črnomelj, P.F.

Čas objave:
04.07.2018 05:36

Občina Črnomelj sporoča, da bodo nadaljevali s pripravljalnimi deli za rekonstrukcijo Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana ter arheološkimi izkopavanji na drugi etapi, to je od Primožičeve hiše do župnijskega dvorišča.

zapora ceste splošna martina 2.jpg

Dela za 2. etapo naj bi se začela že danes, vendar se bodo zaradi napovedanih padavin začela z manjšim zamikom, predvidoma jutri 5. julija, ali v naslednjih dneh oz. takoj, ko bodo vremenske razmere dopuščale.

To pomeni, da bo cesta od semaforja do stavbe župnišča odslej popolnoma zaprta, Ulica Mirana Jarca v ostalem delu še vedno ostane za stanovalce dvosmerno prevozna. Dostop z avtomobili do trga pri cerkvi Sv. Duha do nadaljnjega več ne bo možen.


Opozarjajo, da v tem času še naprej ostaja spremenjena prometna signalizacija, zato opozarjajo na posebno previdnost v prometu in pozornost do pešcev in kolesarjev. V tem času parkiranje v celotni dolžini ulice ni možno. Parkiranje za stanovalce zaprtih ulic je še naprej možno na parkirišču med banko in cerkvijo ter na Majerju na platoju med vrtcem in bivšo vojaško stavbo.

Rekonstrukcija bo predvidoma trajala do začetka novembra. 

Prebivalce in voznike prosijo za razumevanje in potrpežljivost, saj brez zapor in oviranja prometa v ulici ne morejo izvesti rekonstrukcije.

Foto: crnomelj.si