Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Novice

Mladost = radost, Festival Srednje šole Črnomelj

Piše: R.K.

Čas objave:
23.04.2022 13:22

V petek 22. aprila so dijaki in zaposleni v sklopu programa Erasmus+ v športni dvorani in prostorih šole organizirali prvi Festival Srednje šole Črnomelj Mladost = radost.

Dogajanje se je pričelo ob 16. uri s številnimi dejavnostmi. Obiskovalci so se lahko udeležili plesne delavnice z Brinom Jugovičem, ustvarjali na likovni delavnici, se preizkusili v ultimate frizbiju, odbojki, igrali družabne igre, sprehodili med stojnicami, na katerih so bili predstavljeni različni projekti in organizacije: mednarodne projekte Erasmus+, mlade raziskovalce, strojništvo in 3D tisk, Eko šolo. Predstavil pa se je tudi ZD Črnomelj – Center za krepitev zdravja. V športni dvorani so nastopila dekleta Twirling kluba Spin Bela krajina pod vodstvom trenerke twirlinga Mojce Jakop. Nastopili so tudi dijaki in dijakinje, ki so pokazali svoje talente. S koncertom je večer popestrila glasbena skupina Pulover. 

Dogodek ni potekal le v ritmih mladosti in radosti, ampak tudi v barvah dobrodelnosti. S pomočjo prostovoljnih prispevkov za palačinke, šolske majice, vodo in koncert ter donacij različnih podjetij so zbrali 1.572,8 €, ki jih bodo namenili Šolskemu skladu SŠ Črnomelj. Zbrana sredstva bodo tako dijakom omogočila udeležbo na šolskih projektnih dnevih in ekskurzijah.