boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Novice Metlika

FOTO: V Metliki Občinsko gasilsko tekmovanje 2015

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.09.2015 13:56

Minulo soboto je v Križevski vasi potekalo tekmovanje Gasilske zveze Metlika za leto 2015 na katerem je sodelovalo 43 ekip iz 16 gasilskih društev.

V lepem vremenu je več kot 400 gasilk in gasilcev prikazalo odlične nastope. Najmlajši so pri šestih letih okušali veščine gasilstva, najstarejši tovariši in tovarišice pa so s ponosom pokazali kaj znajo in zmorejo.

"Z veseljem ugotavljamo, da so bili doseženi odlični rezultati, ki so dobra popotnica za tekmovanje gasilske regije Bela krajina, ki bo 17. oktobra v Črnomlju, na katero so se uvrstile prve tri ekipe iz posamezne kategorije,"
so sporočili iz Gasilske zveze Metlika in dodali, da so rezultati odraz trdega dela in prizadevnosti članov, strokovnosti mentorjev ter podpore vodstev društev. Svoje prispevata tudi sreča in trema.

Tekmovanje GZ Metlika 2015 so poleg rezultatov in lepega vremena zaznamovali tudi odlična organizacija, za kar zahvala gasilcem PGD Križevska vas, urejenost tekmovalnih enot, profesionalnost sodniškega zbora in vodstva tekmovanja, za kar vsem iskrena hvala in čestitke za opravljeno delo.

"Ekipam, ki bodo Gasilko zvezo Metlika zastopale na regijskem tekmovanju pa želimo uspešno pripravljalno obdobje ter srečno,"
so še sporočili.