evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Novice Novo mesto

FOTO: Uspešno so zaključili Poletno šolo

Piše: FOŠ NM

Čas objave:
23.06.2018 07:21

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu vsako leto v mesecu juniju izvede poletno šolo, z namenom krepitve povezovanja z gospodarstvom in pridobivanja najrazličnejših uporabnih znanj.

DSC_1165.JPG
Letošnjo poletno šolo so pripravili v okviru vsebin poslovne odličnosti, na kateri so se prepletala najsodobnejša teoretična spoznanja številnih predavateljev kot tudi najnaprednejše praktične rešitve s področja poslovne odličnosti po modelu PRSPO (Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost).

DSC_1223.JPG

Poletne šole so se udeležili tako študentje fakultete kot tudi zunanji udeleženci iz najrazličnejših podjetij, ki so želeli poglobiti svoje znanje ter pridobiti najnovejše in najboljše prakse s področja poslovne odličnosti. Udeleženci so tako pridobili kompetence za uspešno udejanjanje pristopov in modelov odličnosti ter krepitev kulture odličnosti, mrežili so se z vodilnimi strokovnjaki iz področja poslovne odličnosti, ogledali so si najboljše prakse dobitnikov nacionalne nagrade za poslovno odličnost v sklopu PRSPO (Upravna enota Novo mesto, TPV d.o.o.), poglobljeno so spoznavali model odličnosti EFQM ter pridobili ideje za izboljšanje osebne odličnosti ter odličnosti poslovanja organizacij. Po uspešno zagovarjani zaključni nalogi so udeleženci prejeli certifikat FOŠ: Animator poslovne odličnosti.

DSC_1148.JPG

Po zaključku poletne šole so za svoje študente pripravili še tradicionalno 8. Študentsko tribuno, na kateri so študentje izrazili svoje mnenje o izvedbi študija v študijskem letu, izpostavili so prednosti, slabosti in priložnosti za izboljšanje in s tem vodstvu fakultete predstavili študentski pogled na študij v iztekajočem se študijskem letu.

DSC_1225.JPG

Oba dogodka so zaključili s prijetno pogostitvijo in se prepustili druženju pred poletnimi počitnicami.

DSC_1275.JPG