sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Novice Novo mesto

FOTO: Rotaract klub s prebranimi knjigami do novih bralcev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.11.2017 10:59

Člani Rotaract kluba Novo mesto so minuli vikend pripravili dobrodelni dogodek z naslovom Prebrane knjige novim bralcem. Zbrali so jih za 3 polne avtomobile.

Člani Rotaract kluba Novo mesto so minuli vikend pripravili dobrodelni dogodek z naslovom Prebrane knjige novim bralcem. V novomeški Qlandiji so zbirali prebrane knjige, ki so jim vnovič vdahnili življenje, saj so jih podarili novim vedoželjnim bralcem.

V dveh dopoldnevih jim je uspelo zbrati za kar tri polne avtomobile knjig, ki so jih darovali otrokom v Društvu za razvoj prostovoljnega dela Novo mesto in starostnikom v Domu starejših občanov Novo mesto.

Rotaract klub Novo mesto tako tradicionalno nadaljuje projekte Prebrane knjige novim bralcem, s katerim so napolnili knjižne police enemu izmed domov za starejše občane na Dolenjskem. S podobnimi projekti so prebrane knjige našle še nekaj novih bralcev. Prebrane knjige novim bralčkom so dodatno obogatile knjižno zbirko otroškega oddelka Splošne bolnišnice, Prebrane knjige za novo priložnost so popestrile izbiro čtiva zapornikom na Dobu, Prebrane knjige za nov začetek pa so bile podarjene novomeškim vrtcem, med tem ko je podprojekt Prebrane knjige za varno prihodnost dobil nove bralce v Varni hiši Novo mesto.