Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Novice Novo mesto

FOTO: Novomeškemu Mediodromu 3 WEBSI nagrade

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.09.2015 13:12

Digitalna agencija Mediodrom iz Novega mesta je na tekmovanju WEBSI Spletni prvaki, ki nagrajuje najboljše dosežke v digitalnem svetu, za Renaultovo kampanjo Twingospodične ponovno prejela nekaj najpomembnejših nagrad. Slavili so v kategorijah NAJ digitalna kampanja in Družbena omrežja, prvi pa so bili tudi po izboru ljudstva.

S tremi WEBSI-ji je žirija Mediodrom ponovno uvrstila v sam vrh slovenskih digitalnih ustvarjalcev. "Nagrade so potrditev našega dela in prizadevanja po ustvarjanju inovativnih digitalnih zgodb", je povedala Milena Jakovljević, ki je v agenciji pilotirala projekt Twingospodične.

Nagrajeno kampanjo je Mediodrom pripravil skupaj z dvema globalnima agencijama, Publicis Groupe in OMD. Nagrade je skupaj z drugimi soustvarjalci kampanje prevzela ekipa Mediodroma.

Mediodrom je digitalna marketinška agencija, specializirana za družbena omrežja, spletno oglaševanje, razvoj aplikacij, njihova posebnost in tržna niša pa je tudi svetovanje s področja internetnega prava. Svojim strankam tako nudijo celosten nastop na spletu. V svoji ekipi združujejo strokovnjake, ki se z družbenimi omrežji ukvarjajo že odkar so se ta pojavila. Na tem področju so zato eni izmed najboljših, kar dokazujejo tudi prejete nagrade.