podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Novice Ribnica

Foto: Letos rekordna 5. Urbanova Ribica

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.11.2015 19:17

Mini rokomet je čedalje bolj priljubljena zvrst te igre, ki zelo pritegne najmlajše. Da je temu tako, smo danes videli v dvorani Športnega centra v Ribnici, kjer je potekla peti tradicionalni turnir Urbanova Ribica.

Udeležilo se ga je 20 ekip, največ doslej z ekipami iz Celja, Trbovelj, Ljubljane, Iga, Železnikov, Kočevja. »Kaže, da podiramo rekorde , turnir počasi postaja eden največjih v državi, kar gre zahvala dobri organizaciji našega društva, » je dejala Gregor Ilc, tajnik Rokometnega društva Riko Ribnica.

Pri izpeljavi turnirja so kot sodniki, časomerilci in povezovalci programa turnirja aktivno sodelovali domači igralci iz mladinske in kadetske ekipe, zaključek pa so s svojim nastopom popestrile ribniške mažorete. Poleg pokalov za najboljše so vsi udeleženci tradicionalno prejeli majico z logotipom turnirja, v Zabavnem kotičku, pa so se lahko tekom turnirja otroci pomerili v nagradnih igricah. Prvo mesto v skupini letnik 2005 je osvojilo Celje Pivovarna Laško, letnik 2006 Mokerc Ig, v skupini letnik 2007 pa Riko Ribnica.