boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Novice Brez opisa

FOTO: Dnevi odprtih vrat Balinarskega kluba Krško

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.04.2016 06:35

V balinarskem klubu Krško so v soboto organizirali dneve odprtih vrat. Vsi udeleženci so se lahko spoznali z osnovami te privlačne ter za vse generacije zanimive igre.

To je bila tudi enkratna priložnost, da dobijo od dolgoletnih članov kluba iz prve roke informacije o sami igri, pravilih ter da se dejansko tudi sami preiskusijo v metanju krogel ter bližanju na balinčka. Lepo vreme je dodalo piko na I že tako lepi udeležbi na dogodku.

Predsednik balinarskega kluba Krško, Damijan Zupanc je vsem novim članom in članicam zaželel dobrodošlico v klubu. Vsak udeleženec je dobil spominek balinarskega kluba, na koncu pa je po turnirju člani - novinci sledila pogostitev z zaključkom v sproščenem ambientu.


Hkrati pa balinarski klub obvešča vse zainteresirane, da so vpisi v klub možni skozi celo sezono. Vse dodatne informacije ter vsa poskusna igranja so možna vsak torek in četrtek od 16. ure dalje na balinišču za stadionom Matije Gubca, tik ob teniških igriščih. Članarina za tekoče leto je 20 eur in omogoča neomejeno igranje na igrišču ter prvo leto brezplačno izposojo krogel ter ostalih rekvizitov. Vse informacije lahko zainteresirani dobite na FB strani Balinarski klub Krško ali na 051 648 476.