petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Matino Antunović in Alen Šalinović Njena.si

Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Novice

Zaupam si v Brežicah

Piše: R.K.

Čas objave:
17.01.2024 10:21

V Knjižnici Brežice se nadaljujejo mesečna brezplačna srečanja "Zaupam si", namenjena nosečnicam in mamicam na porodniški. Prvo srečanje novega leta je potekalo 16. januarja 2024, kar je že četrto v nizu aktualne sezone podpornih druženj.

Srečanje sta vodili Maja Trupi in Anja Žabkar, mamici in svetovalki za dojenje, s temo "Kako se (po)čutim v svojem telesu". V intimnem in varnem okolju so se udeleženke odzivale na sprotne in zanje pomembne vsebine. Namen teh druženj, ki bodo potekala do vključno junija 2024, je povezovanje in medsebojna podpora pod okriljem Veva spletne šole za starše.

Srečanja se odvijajo v več krajih po Sloveniji, vključno z Brežicami, Celjem, Cerknico, Domžalami, Kranjem, Ljubljano, Novo Gorico, Novim mestom, Mengšem, Postojno, Radljami ob Dravi, Slovenskimi Konjicami, Škocjanom, Šmarjem pri Jelšah in Vrhniko.

Naslednje srečanje v Knjižnici Brežice bo 13. februarja 2024 med 9.00 in 10.30. Vabljeni so vsi, ki želijo v družbi in podpornem okolju deliti in premagovati izzive vsakdana, vključno z dojenčki in otroki.