902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Novice Semič

AVDIO&FOTO: Nov bar in restavracija

Piše: Radio Krka, B.V.

Čas objave:
10.09.2019 13:00

V obrtni coni v Semiču je podjetje Didograd zgradilo novo restavracijo in bar. Odprli so ga prejšnji konec tedna. Korenine podjetništva družine Didovič sta zasejala mati Slavica in oče Alojz Didovič in segajo nekaj desetletij nazaj, obsegajo pa širok nabor dejavnosti, od zeliščarstva, drevesničarstva, gostinstva, trgovine do gradbeništva.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.
Gre za izredno povezano, delovno in zagnano družino, ki že trideset let potrjuje stari slovenski pregovor "zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača" in restavracija in bar pričata o njihovem delu. 

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Na odprtje novega objekta so povabili Semiško županjo Polono Kambič, predsednika Območne obrtno-podjetniške zbornice Črnomelj Stanislava Maleriča in sekretarko Tatjano Aupič.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Objekt in restavracijo je blagoslovil semiški župnik Luka Zidanšek. Za prijetno razpoloženje do jutra pa je poskrbela Tanja Žagar s svojo glasbeno skupino Avantura.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Polona Kambič o novi pridobitvi


Gregor Didovič o odprtju lokala