franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Adria navdušuje z bogato bero nagrad v Angliji

Piše: R.K.

Čas objave:
30.10.2023 09:11

Adria Mobil ostaja eden redkih evropskih proizvajalcev, ki izdeluje ustrezno razvite produkte za prodajo na specifičnem angleškem trgu. Na enemu osrednjih sejmov – NEC Caravan Show – ki je pretekli teden potekal v Birminghamu, so izdelki blagovne znamke Adria ponovno navdušili in pobrali zavidljivo bero nagrad: Adria Active Duo je osvojil prvo mesto v kategoriji minivanov (Practical Motorhome Awards 2024), Altea Avon je prav tako osvojila prvo mesto v kategoriji najboljša družinska prikolica (Caravan Awards 2024), poleg tega pa sta počitniški prikolici Altea Tyne ter Adora Sava osvojili priznanja za najboljšo družinsko prikolico oziroma prikolico s 5 ali 6 ležišči, ki ju podeljuje največji angleški klub - The Caravan & Motorhome Club.

V branži karavaninga je že nekaj let v ospredju porast zanimanja za vane oz. različice predelanih kombijev, povečuje pa se tudi segment minivanov. V Adrii Mobil uspešno sledimo temu trendu in tako našim kupcem v tem pomembnem segmentu ponujamo širok spekter izdelkov. V času sejma je potekal vsakoletni izbor najboljših avtodomov in vanov (izbor poteka pod okriljem panožne revije Practical Motorhome), komisija pa je v segmentu minivanov kot najboljšega izbrala Adria Active Duo, ki je v hudi konkurenci premagal prav tako povsem novega Forda Nuggeta, ki se sicer ponaša s precej daljšo zgodovino v segmentu minivanov in je, še posebej na Otoku, javnosti precej bolj poznan.

Komisija je svoj izbor med drugim utemeljila z naslednjimi argumenti: »Blagovna znamka Adria si je na trgu ustvarila velik sloves kot blagovna znamka, ki izdeluje inovativne avtodome in naš zmagovalec v segmentu minivanov leta 2024 ni nobena izjema. Novi Adria Active Duo, narejen na baznem vozilu Renault Trafic, na le petih metrih dolžine združuje funkcionalnost, praktičnost (ima npr. tudi drsna vrata na obeh straneh) in veliko pametnih funkcij, ki so uporabniku v pomoč tako pri vožnji kot pri sami uporabi vozila.«

Komisija je med drugim izpostavila še naslednje funkcije, ki odlikujejo Active Duo in ga postavljajo pred konkurenco: zadnji sedeži, ki se lahko preklopijo, zunanja prha, 42-litrski kompresorski hladilnik ter udobna postelja v dvižni strehi. Proizvodnja minivanov in vanov blagovnih znamk Adria in Sun Living sicer poteka v novi tovarni Adrie Mobil na Biču. Ta je pričela z obratovanjem v marcu 2022, z njo pa si je Adria Mobil zagotovila ustrezne proizvodne kapacitete glede na vse večjo priljubljenost tega segmenta na evropskem trgu počitniških vozil.

Adria Mobil je prav tako navdušila z bogato bero nagrad v segmentu počitniških prikolic – Altea Avon je prejela laskavo priznanje za najboljšo družinsko prikolico, ki je komisijo prepričala z inovativno tlorisno zasnovo ter umestitvijo trojnega pograda, ki je pri večjih družinah zelo priljubljen (Caravan Awards 2024).

Prav tako nosijo posebno težo priznanja, ki jih podeljuje The Caravan & Motorhome club, eden največjih in najstarejših karavaning klubov v Angliji, ki je bil ustanovljen že daljnega leta 1907. Po izboru njihovih članov je priznanje v kategoriji najboljša družinska prikolica prejela Altea Tyne, v kategoriji prikolic s 5 ali 6 ležišči pa je priznanje osvojila Adora Sava.

Te nagrade so še eno v vrsti priznanj, ki potrjujejo, da so izdelki Adrie Mobil razviti s posluhom za pričakovanja končnih uporabnikov, blagovna znamka Adria pa s ponudbo inovativnih in kakovostnih izdelkov ostaja med najbolj zaželenimi v evropski industriji počitniških vozil.