Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kultura

Decembrsko srečanje v brežiški knjižnici

Piše: R.K.

Čas objave:
13.12.2023 08:01

Minulo torkovo dopoldne, 12. decembra , je v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice potekalo srečanje pod naslovom Zaupam si.

Srečanje je vodila Maja Trupi, obporodna spremljevalka, svetovalka za dojenje, inštruktorica masaže dojenčkov po metodi IAIM in voditeljica ženskih krogov, udeleženke pa je povezovala tema »Odnosi s starimi starši«. Razmišljale in pogovarjale so se o razumevanju s starimi starši svojih otrok, za katere družinske tradicije si želijo (ali ne), da bi šle iz roda v rod, kako postaviti zdrave meje.

Namen tovrstnih druženj je povezovanje in medsebojna podpora, potekajo pa pod okriljem Veva, spletne šole za starše. Poleg Brežic so na seznamu tovrstnega dogajanja še Cerknica, Kranj, Ljubljana, Nova Gorica, Novo mesto, Mengeš, Radlje ob Dravi, Slovenske Konjice in Škocjan. Prihodnje srečanje v prostorih domače knjižnice se bo odvilo v torek, 16. januarja 2024, med 9.00 in 10.30. Ker je z mnogimi izzivi vsakdana lažje opraviti v družbi, v podpornem okolju, velja prijazno povabilo k udeležbi. Tudi v spremstvu dojenčkov oziroma otrok. O podrobnostih bomo sproti obveščali.