stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika

Zasegli avto

Piše: R.K.

Čas objave:
16.08.2023 07:54

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v zadnjih 24 urah posredovali v 84 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 214 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nedovoljenih prehodov državne meje.

Na Stražnjem Vrhu je med 14. in 15. avgustom nekdo skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Okoliščine črnomaljski policisti še preiskujejo.

Policisti PP Novo mesto so med kontrolo prometa na Andrijaničevi cesti ustavili voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da je avtomobil vozil mladoletnik, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasegli so mu neregistriran in tehnično neizpraven Renault clio, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Policisti so na območju PP Brežice (Dobova, Obrežje, Mihalovec, Rigonce, Stara vas, Čatež ob Savi, Bizeljsko, Bukošek, Veliki Obrež, Gabrje pri Dobovi) izsledili in prijeli 83 državljanov Afganistana, 58 državljanov Maroka, 33 državljanov Pakistana, 12 državljanov Alžirije, šest državljanov Indije, pet državljanov Sudana, tri državljane Rusije, tri državljane Nepala, dva državljana Tunizije, dva državljana Libije, dva državljana Bangladeša, dva državljana Palestine, dva državljana Turčije, državljana Sirije in državljana Iraka. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še potekajo.