državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Kronika Novo mesto/Črnomelj

Voznik tovornjaka trčil v pešca

Piše: A.D.

Čas objave:
06.04.2018 14:45

Črnomaljski policisti so bili včeraj nekaj po 14. uri obveščeni o prometni nesreči v kraju Mavrlen. 51-letni voznik tovornega vozila je ob vožnji vzvratno trčil v 76-letnega pešca.

Pešcu je pred trkom zdrsnilo z brežine in je padel po vozišču. Huje poškodovanega pešca so reševalci odpeljali v bolnišnico. 


Na delovišču v Krškem je nekdo med 4. 4. in 5. 4. iz delovnega stroja iztočil in odtujil okoli 200 litrov goriva.

V noči na 5. 4. je v Semiču neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil motorno kolo Suzuki DR650 brez registrskih tablic.

V kraju Podklanec na območju Črnomlja je med 7. in 17. uro nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Lastnico je oškodoval za 400 evrov.

Brežiški policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v  jutranjih urah v Rigoncah izsledili in prijeli državljana Pakistana, ki je nezakonito prestopil državno mejo.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 39 interventnih primerih in na številko 113 prejeli 169 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba huje poškodovala in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Brežicah so zasegli avto kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi 12-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.