Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Kronika Novo mesto

V prometni nesreči umrl motorist

Piše: STA

Čas objave:
20.05.2019 05:05

Včeraj popoldne se je na cesti Novo mesto - Metlika zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrl 46-letni motorist. Po prvih ugotovitvah policistov je ta izgubil oblast nad motorjem in padel, ravno takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanj.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je motorist peljal iz smeri Novega mesta proti Metliki. V Velikem Cerovcu je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in drsel po nasprotnem smernem vozišču. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v motorista. V nesreči se je lažje poškodovala tudi 52-letna potnica v avtomobilu, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Motorist je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na cestah na območju te policijske uprave. V prometni nesreči, ki se je zgodila januarja v Kočevskih Poljanah, sta umrla potnika v osebnem avtomobilu, marca je v prometni nesreči na avtocesti umrl pešec. V zadnjih petih letih je na območju te policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 14 motoristov.