franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Trčila v peško

Piše: R.K.

Čas objave:
25.11.2022 08:40

Iz bolnišnice so včeraj policiste obvestili, da oskrbujejo lažje poškodovano žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči 23. novembra.

Policisti PP Novo mesto so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na parkirnem prostoru na Šmarješki cesti v Novem mestu, kjer je 34-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v 46-letno peško. Zoper povzročiteljico nesreče bodo uvedli postopek o prekršku.

Včeraj nekaj pred 13.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo treh vozil na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kjer je 22-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 57-letnega voznika, ki je vozil pred njo, njegov avtomobil pa je po trčenju odbilo v avtomobil 44-letnega voznika. Lažje poškodovano povzročiteljico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti ji bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Včeraj okoli 14.40 se je zgodila prometna nesreča na lokalni cesti pri Veliki Loki. Trebanjski policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 51-letni voznik kosilnice s pripeto prikolico, ki je odvzel prednost 21- letni voznici osebnega avtomobila. Poškodovanega povzročitelja nesreče so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče bodo izdali plačilni nalog.