sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Kronika Krško

Trčila avto in motorist s sopotnico

Piše: SPIN

Čas objave:
08.07.2018 19:29

Na regionalni cesti na Senovem, v občini Krško, je danes okoli 17.20 ure prišlo do prometne nesreče med osebnim vozilom in motornim kolesom.gasilci PGD Ivančna Gorica.

Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško in reševalci NMP Krško, ki so lažje poškodovanega motorista in sopotnico oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice. 

Požari

NOVO MESTO 

Ob 15.35 uri so v Splošni bolnišnici Novo mesto, Interni oddelek, na Kandijski cesti v Novem mestu zagoreli akumulatorji UPS naprave. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar in prezračili prostore. Na kraju požara je bil tudi dežurni delavec Elektra Novo mesto

IVANČNA GORICA
Ob 13.55 uri sta v naselju Studenec, občina Ivančna Gorica, ob železniških tirih gorela trava in grmičevje, na skupni površini okoli 40 kvadratnih metrih. Požar so pogasili.

Poplave

METLIKA
Ob 10.26 uri je v naselju Radoviči, občina Metlika, zaradi počene cevi voda zalila bivalne in kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Rosalnice in Metlika so izsesali vodo in skupaj z domačimi počistili prostore.

BREŽICE
Ob 11.10 uri je na Obrežju, občina Brežice, zaradi okvare na vodovodni napeljavi, voda zalila skladiščne prostore prodajalne. Posredovali so gasilci PGD Obrežje, ki so izčrpali okoli šest kubičnih metrov vode in iznesli predmete. Obveščene so bile pristojne službe.