podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Kronika Vratarnica

Srbijo pretresa zločin pošastnega pedofila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 08:05

Grozljiv zločin je pretresel vas Vratarnica pri Zaječarju v Srbiji, kjer je bila v soboto zvečer posiljena in ubita triletna deklica, pišejo srbski mediji. Njeno telesce so našli potem, ko je 28-letni pedofil, sicer sovaščan, priznal zločin.

Deklica je bila na rojstnodnevni zabavi pri sosedi, a ko se niti po pol deseti zvečer ni vrnila domov, so jo začeli njeni starši iskati. Sum je takoj padel na 28-letnega soseda, saj je ob približno istem času odšel iz hiše. Ko ga je policija našla, se je ves čas čudno obnašal, na koncu pa priznal svoj zločin.

Policija je okoli 600 metrov od hiše našla iznakaženo telesce deklice. Napadalec jo je po posilstvu še pretepel in do smrti potolkel s kamnom. Po opravljenem zločinu je krvavo obleko deklice oprav v bližnji reki Timok in se vrnil na proslavljanje rojstnega dne kot da se ni nič zgodilo.

28-letno pedofilsko pošast so zadržali v priporu, mediji v Srbiji pa pišejo, da pred tem zaradi pedofilije nikoli ni bil kaznovan. Vaščani Vratarnic so v popolnem šoku in ne razumejo, kaj je moškega napeljalo na tako strašen zločin.

Kot so povedali, do tega dejanja ni bilo videti, da bi moški imel kakšne psihične motnje, a kot kaže, je to ves čas uspešno prikrival, saj normalen človek česa takega ne bi nikoli naredil, pravijo njegovi sovaščani.