sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Kronika Novo mesto

Tat je bil prijet

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
05.05.2020 10:36

Na Rozmanovi cesti, v Novem mestu, je včeraj, okoli 13. ure neznanec vstopil v poslovne prostore podjetja in vzel denarnico z dokumenti, bančno kartico in denarjem. Oškodovanec je ugotovil, da je storilec po tatvini na območju Novega mesta opravil več dvigov gotovine na bankomatih.

O tatvini je seznanil policiste, ki so se takoj odzvali in začeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilca. Nekaj pred 15. uro so na Ljubljanski cesti izsledili in prijeli 32-letnega osumljenca. Zasegli so mu del ukradenega denarja in denarnico in jo vrnili oškodovancu. Storilca kaznivega dejanja bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Našli ukradeno žago

Včeraj, okoli 14. ure pa je oškodovanec policiste PP Novo mesto obvestil o tatvini. Na Seidlovi cesti naj bi storilec izkoristil njegovo odsotnost in iz odprtega gospodarskega objekta ukradel motorno žago in mobilni telefon. Policisti so opravili ogled in zbrali obvestila. Ob pregledu širšega območja so v večernih urah v Kettejevem drevoredu našli skrite ukradene predmete. Nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin in aktivnostmi za izsleditev osumljenca tatvine.