Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika

Prehiter motorist padel in se hudo poškodoval

Piše: R.K.

Čas objave:
22.03.2023 10:25

Včeraj so policisti obravnavali so prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Včeraj okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča na cesti Novo mesto - Mirna Peč pri Hudem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 40-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu motor zasegli. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Poškodovan kolesar

Nekaj pred 16. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Žadovinek na območju PP Krško. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 42-letne voznica osebnega avtomobila, ki je odvzela prednost 82-letnemu kolesarju, ki je pravilno peljal po kolesarski stezi. Po trčenju je kolesar padel in se lažje poškodoval. Oskrbeli so ga v brežiški bolnišnici. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.