oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Kronika Ljubljana

Policisti so ga zalotili med krajo avtomobilskih delov

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.11.2015 12:52

Minulo noč je bila PU Ljubljana obveščena o tem, da neznanec krade avtomobilske dele iz parkiranega vozila na parkirišču Clevelandske ulice v Ljubljani. Ko so policisti prispeli na kraj dogodka, se je moški pred njimi pognal v beg.

Na podlagi obvestila so policisti odšli nemudoma na kraj, kjer je bilo opaženo osebno vozilo, ki je imel odvijačena platišča s pnevmatikami in prislonjena k vozilu. Iz kraja je takrat sunkovito speljal osebni avtomobil znamke Mercedes Benz, karavan izvedbe, temnejše barve, brez nameščenih registrskih tablic. Policisti so zapeljali za voznikom, ga večkrat ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali, vendar se ni ustavil. V kraju Dol pri Ljubljani je neznani voznik vozilo ustavil in peš zbežal proti Zasavski cesti. V vozilu so policisti opazili štiri platišča z nameščenimi pnevmatikami.

Zaradi suma, da predmeti v vozilu izvirajo iz kaznivega dejanja, je bilo vozilo zavarovano. Nadalje so policisti opazili moškega, ki je ustrezal opisu, na avtobusni postaji v Dolu pri Ljubljani. Ko je moški zagledal policijsko vozilo je pričel pred njimi ponovno bežati, stekel po cesti do mostu in nato skočil v Kamniško Bistrico. Moški je zaradi nizkega vodostaja hodil po vodi proti brežini (proti Beričevem) na drugi strani, nato pa ga policisti niso več videli. Več policistov je pregledovalo omenjeno območje, vendar moški ni bil izsleden. Med iskanjem osebe in preverjanjem vozila, ki ga je neznani storilec pustil na kraju med begom, so policisti ugotovili lastnika in uporabnika vozila ter morebitnega osumljenca. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da se je osumljeni vrnil domov. Policisti nadaljujejo z delom in preiskavo v zvezi suma storitve kaznivega dejanja.