boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Kronika Novo mesto

Močno opit povzročil nesrečo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.06.2016 10:58

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 147 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Kršitelju cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva.

POVZROČITELJ NESREČE POD VPLIVOM ALKOHOLA

Novomeški policisti so bili okoli 21.30 obveščeni o prometni nesreči pri kraju Dolenje Grčevje. Opravili so ogled in ugotovili, da je 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika vozila trčil v avtomobil, ki ga je vozil 34-letni voznik. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 1,21 miligramov alkohola (2,52 g/kg). O kršitvah bodo policisti z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

KRŠITELJU ZASEGLI AVTOMOBIL
Med kontrolo prometa v Dobravi pri Škocjanu so policisti dopoldan ustavili voznika osebnega avtomobila Volkswagen golf. Ugotovili so, da 21-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.