Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Kronika Hrastnik

FOTO: Policija išče roparja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.09.2016 19:00

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja roparske tatvine in kaznivega dejanja Preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi iščejo 40-letnega Viktorja Čavića iz Hrastnika.

Viktor Čavić je visok okoli 175 cm, črnih kratkih las, v noči na 2. 9. 2016, ko je zapustil zdravstveno ustanovo pa je bil oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate. Obstaja možnost, da ima oseba pri sebi tudi orožje. 40-letnik je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za nasilna kazniva dejanja.

"Glede na dejstvo, da je lahko oseba oborožena in da ima znake posttravmatskega stresnega sindroma, ne moremo izključiti nevarnosti tudi za okolico. Zato naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113, prav tako vsem svetujemo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo." pravijo na PU LJubljana.

Policisti na območju Zasavja trenutno izvajajo vse aktivnosti za prijetje osebe. V aktivnosti pa so poleg policistov vključeni tudi policisti Generalne policijske uprave in policijski helikopter. Oseba naj bi bila danes opažena v Trbovljah.

Hkrati apeliramo na vse, ki so ali se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov (kljub temu, da območje ni posebej zavarovano s trakom).