petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Kronika Novo mesto

Dva motorista hudo poškodovana in dva lažje

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
23.04.2019 11:34

19. 4. popoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti pri naselju Jelovec. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 29-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Lažje poškodovanega motorista so oskrbeli v bolnišnici.

O prometni nesreči z udeležbo motorista so bili 22. 4. popoldne obveščeni sevniški policisti. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je 37-letni motorist vozil iz smeri Boštanja proti Mokronogu. Pri odcepu za Pijavice je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Huje poškodovanega motorista so reševalci na kraju oskrbeli in ga prepeljali v bolnišnico v Novo mesto.

22. 4. popoldne se je zgodila prometna nesreča med Smuko in Laščami. 34-letni motorist je peljal iz smeri Kočevja in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem in padel. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico, od tam pa s helikopterjem v UKC Ljubljana. Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo.

V semaforiziranem križišču Topliške ceste in Kandijskega mostu v Novem mestu je 21. 4. popoldne 21-letna voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v 50-letnega motorista. Motorist se v nesreči ni poškodoval, povzročiteljici pa so policisti izdali plačilni nalog.

21. 4. popoldne je v Herinji vasi 28-letni motorist zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem, padel in se lažje poškodoval. Motorista so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Voznik lažje poškodovan

Novomeške policiste so 20. 4. iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval v prometni nesreči. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na Sedilovi cesti, kjer je
62-letni voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil, ki ga je vozila 35-letna voznica. Povzročitelju, ki se je v nesreči lažje poškodoval, bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.