podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Kronika Črnomelj

23-letna voznica je bila prehitra

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.07.2015 12:21

V včerajšnji nesreči v Črnomlju je po današnjem poročanju policistov 23-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v avtomobil, ki ga je vozila 35-letna voznica.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 161 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

PROMETNA VARNOST

PROMETNA NESREČA
Črnomaljski policisti so bili 14. 7. nekaj po 15. uri obveščeni o prometni nesreči v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je 23-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v avtomobil, ki ga je vozila 35-letna voznica. Lažje poškodovani voznici so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog.

KRIMINALITETA


VLOM
V noči na 15. 7. je na Ratežu nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. V času vloma so bili oškodovanci na dopustu, policisti pa okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

NEZAKONITO PRESTOPILI DRŽAVNO MEJO
Policisti so 14. 7. v okolici Obrežja izsledili in prijeli 24-letnega in 21-letnega državljana Albanije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Prijeli so tudi 28-letnega državljana Albanije, ki jima je pomagal pri nezakonitem prestopu. Po zaključenem postopku so tujce predali hrvaškim varnostnim organom.